Selectați limba dvs

Header site

Institutul de Administrație Publică a încheiat un Acord de colaborare cu Centrul Regional Cernăuți de Perfecționare a Calificării (Ucraina)

image001

Una din prioritățile Institutului de Administrație Publică o reprezintă studierea experienței instituțiilor similare de peste hotare pentru implementarea bunelor practici.

În acest context, la 19 mai curent a fost încheiat un Acord de colaborare între Institutul de Administrație Publică din cadrul Universității de Stat și Centrul Regional Cernăuți de Perfecționare a Calificării (Ucraina).

Acordul prevede realizarea de proiecte și programe internaționale comune, efectuarea schimburilor de experiență între formatori și cursanți, realizarea cercetărilor științifice în diferite domenii ale dezvoltării locale și regionale, organizarea de conferințe, mese rotunde, seminare dedicate activității administrației publice locale, interacțiunii autorităților publice cu instituțiile societății civile, pregătirii profesionale a funcționarilor publici, precum și a altor activități de interes reciproc.

Realizarea prevederilor Acordului încheiat va facilita sporirea eficienței formării și dezvoltării profesionale a funcționarilor publici din ambele țări.

image003

image005

image007

Ultimele noutăți
Accesări2