Selectați limba dvs

Header site

Cursul „Eficientizarea activității profesionale” pentru funcționari publici din cadrul Casei Naționale de Asigurări Sociale

1

Funcționari publici de conducere/de execuție din cadrul CNAS participă la cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale”.

Activitățile de instruire sunt desfășurate, în perioada 23-26 mai, în cadrul Centrului de instruire al CNAS.

Fiind ghidați de formatori din cadrul Institutului de Administrație Publică, cursanții își dezvoltă abilitățile necesare exercitării eficiente a activității profesionale.

2

Pe parcursul a patru zile, participanții la curs sunt familiarizați cu subiecte ce vizează prestarea serviciilor publice, gestionarea timpului la locul de muncă, dezvoltarea abilităților de procesare a informațiilor, rapoartelor, primirea și examinarea adresărilor și petițiilor, comunicarea eficientă cu utilizatorii de servicii, precum și analiza noilor tendințe și provocări din domeniul datelor cu caracter personal.

3

Pentru buna înțelegere a subiectelor incluse în agendă, funcționarii sunt antrenați în diferite activităţi practice, simulări, studii de caz, discuţii în grup şi prezentări, dezvoltând astfel, abilităţi de comunicare necesare și instrumentele de organizare eficientă în activitatea profesională.

Competențele obţinute ca rezultat al participării la acest curs vor permite adaptarea flexibilă și rapidă a funcționarilor CNAS la mediul de activitate ce este supus schimbărilor accelerate.

Ultimele noutăți

Mai multe Noutăți  
Accesări2