Selectați limba dvs

Header site

„ELABORAREA ȘI EVALUAREA POLITICILOR PUBLICE” PENTRU FUNCȚIONARI PUBLICI DIN AUTORITĂȚILE PUBLICE CENTRALE

Institutul de Administrație Publică organizează cursul „Elaborarea și evaluarea politicilor publice” pentru funcționari publici din administrația publică centrală. În perioada 18-21 septembrie 2023 se desfășoară modulul I Elaborarea și evaluarea politicilor publice.

image001

Activitățile de instruire vin să consolideze cunoştinţele, să dezvolte abilităţile şi să modeleze atitudinile/ comportamentele funcţionarilor publici necesare pentru elaborarea politicilor publice eficiente, evaluarea cantitativă și calitativă a rezultatelor politicilor publice în vederea realizării obiectivelor şi priorităţilor Guvernului.

image003

 image005

Formatori-practicieni sunt antrenați pentru a familiariza cursanții cu considerații privind politicile publice, procesul politicilor publice în Republica Moldova, documente de planificare, analiza ex-ante în procesul de elaborare a politicilor publice, precum și aspecte metodologice în procesul elaborării politicilor publice bazate pe dovezi.

image007

Activitățile de instruire continuă cu încă două module care includ monitorizarea și evaluarea politicilor publice și analiza impactului de reglementare, care se vor realiza în perioada imediat următoare.

Ultimele noutăți
Accesări2